Meteen naar de inhoud

Het team van de Ouderraad bestaat uit een team van bevlogen ouders die het hele jaar aan de slag zijn om de verschillende feestjes en en activiteiten voor uw kinderen te verzorgen en de ouderbijdrage te verzamelen. Zonder dit team zou er weinig over blijven van feestjes, zoals Sinterklaas, Pasen, Kerst, Zomer feest, Schoolreisjes, het Kamp en allerlei andere activiteiten.

Ook zin om bij te dragen aan een onvergetelijke kindertijd voor uw kinderen? We kunnen altijd hulp gebruiken! Wordt hulpouder of word lid van de Ouderraad en draag een steentje bij!

Wie zijn wij?

Karin

Hi iedereen, ik ben Karin, moeder van Defne groep 5/6a en Rana groep 3/4a. Sinds afgelopen schooljaar ben ik lid van de OR als penningmeester. Met mijn financiële achtergrond kan ik op deze manier meehelpen aan de leuke activiteiten die de OR voor alle kinderen organiseert.

Helen

Mijn naam is Helen ten Hoeve, moeder van Selma uit groep 3. Mijn oudste zoons hebben hier ook op school gezeten. Wat betekend dat ik hier al zo’n 13 jaar rondloop. Dit jaar ben ik gestart als lid omdat ik graag wil bijdragen aan een onvergetelijke schooltijd voor de kinderen.

Ik werk in Amsterdam in de daklozen- verslavingsopvang en maatjesproject. Verslind boeken, hou van muziek, ben fervent wildplukker en kruidenverzamelaar. En mijn gezin bestaat uit zoons Peer en Wolf, dochter Selma, de katten, Kever, Krekel, Barbecue en Sok, konijn Miffie Elliot en hond Trien.  

Jaap

Met passie zet ik mij in om onze kinderen een leuke schooltijd te geven. Van 2014 tot 2018 als klassenouder en sinds 2019 in de ouderraad. Dat doe ik positief kritisch en met humor.

#parttime #mensenmens #doemee

Mira

Ik ben Mira Brouwer en heb 3 kinderen, Lion die net van de Dijk af is, Mels in groep 4b en Nena in groep 1/2d.
Ik ben vorig jaar bij de OR gegaan omdat ik het belangrijk vind dat er leuke extra activiteiten georganiseerd worden voor de kinderen. Ik heb vorig jaar oa in de Sint Commissie gezeten en vond het erg leuk om te doen. Je bent zo ook meer betrokken bij de school.

Ik werk als zelfstandige als interim Inkoop Specialist voor verschillende bedrijven in de voedingsmiddelenbranche. In mijn vrije tijd gaan we er graag op uit als gezin, verder hou ik van reizen, uit (eten) gaan en tennissen.

Suus

Hoi, ik ben Suus en mijn dochter Iza van 6 zit in de 4e groep van De Dijk West. Ik ben sinds een jaartje OR lid en sinds zeer kort ook voorzitter. Ik zit in de OR omdat ik het belangrijk vind dat vooral die dingen die de schooltijd van mijn dochter bijzonder maken – zoals het Sinterklaasfeest, Kerst, Pasen en de schoolreisjes – gerealiseerd worden.

 Ik vind het heerlijk om met mijn dochter erop uit te gaan en samen wat leuks te doen, “avonturen” beleven. Leukste uitspraak van mijn dochter? “Kijk mama, ik kan op nul benen staan!” (terwijl ze in de lucht springt).

Daarnaast ben ik zelfstandig ondernemer in de horecasector en vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en te lezen. Mocht je vragen hebben, laat het weten! 

Liza

Ik ben Liza, moeder van Lou in groep 1a/b en Robin van 2 jaar oud (en nummer drie is onderweg 😀). Ik zit bij de OR omdat ik graag een bijdrage lever aan de leuke tijd die onze kinderen op school beleven en omdat ik houd van dingen organiseren.

Nog iets meer over mezelf: Ik ben geboren en opgegroeid in de buurt van Nijmegen en in mijn studietijd naar Amsterdam gekomen. Toen de kinderen er waren zijn we naar Zaandam verhuisd. Een van mijn hobby’s is klarinet spelen. Dat doe ik in het leukste orkest van Zaandam: Soli Deo Gloria. Wie weet is er in de toekomst een leuke samenwerking met de school te organiseren. Ik heb in ieder geval veel zin om mijn steentje bij te dragen in de OR!

Marc

Ooit voor volleybal naar de Zaanstreek gekomen. Volleyballen doe ik nog steeds. Maar inmiddels heb ik ook twee kinderen op de Dijk (Oost). Met Jula in groep 1 en Mees in groep 3 (volgend jaar) werd het langzaam tijd om ook wat actiever bij te gaan dragen en te proberen hun basisschooltijd zo leuk mogelijk te maken. En met deze leuke groep mensen gaat dat zeker lukken.

In de tijd die overblijft hou ik ervan om samen met ons gezin te reizen, spelletjes te spelen met vrienden, of een goede serie te kijken. Leuke wetenswaardigheid: wij hebben geen wekker nodig; onze kinderen beschouwen opstaan om 6:30 als verslapen.

Stéphanie

Hi allemaal, ik ben Stéphanie, moeder van Rosie (klas 1/2d). Ik zit sinds een paar weken in de OR om meer betrokken te zijn bij de school en leuke dingen te organiseren voor de kinderen.

Ik help af en toe met de biebbus op de woensdagen en aankomend schooljaar zit ik in de paascommissie! Ik werk in de evenementenbranche en ik hou van yoga en met Rosie (buiten) zijn. 

Ischa

Ik ben Ischa Usmany /Mathon, moeder van Jax (groep  7) en Lewis (groep 1/2) beiden op Oost.  1 keer in de maand sta ik in de biebbus en sinds kort ben ik lid van de OR omdat ik graag betrokken ben met de leerkrachten en de kids. Hier ga ik mij oa bezig houden met de Sint commissie, en leuke vakdocenten uitnodigen.

Ik heb een creatief beroep en ben al jarenlang zelfstandig onderneemster in het kappersvak. 
Je kan mij wakker maken om te koken voor mijn familie en vrienden.  En met mijn gezin te reizen naar mooie plekjes in de natuur, of een leuke stad.  Bij ons thuis staat er altijd wel muziek aan, en doen graag nog even een dansje na het eten. 😉

Ik heb er heel veel zin in! En zal altijd open staan voor nieuwe ideeën. Dus schroom niet om mij aan te spreken als jij die hebt. ✌🏽

Marc

Ik ben Marc, 38 jaar en woon al mijn hele leven in Zaandam. Ik ben getrouwd en ik ben vader van 3 jongens. Colin, de oudste zit in klas 1/2a.

Ik heb een administratiekantoor en in mijn vrije tijd hou ik van lekkere dingen maken in onze buitenkeuken, eropuit gaan met het gezin (strand, speelplaats, voetballen, etc).

Ik vind het fijn om betrokken te zijn bij de schoolactiviteiten van mijn zoon(s) en daarom wil ik graag deel uitmaken van de ouderraad.

Jolijn

Na een mooie tijd in Amsterdam, woont deze nieuwsgierige moeder met vriend Tom en dochters Marie (6 jaar) en Daantje (3 jaar) met veel plezier op de Zuiddijk in Zaandam.

Oudste dochter Marie zit in groep 2 op locatie Oost en heeft het ontzettend naar haar zin. Mijn nieuwsgierige aard en alle leuke mensen die in de OR zitten hebben mij over de streep getrokken. In mijn werk help ik jongeren op weg naar werk. Hier op school help ik graag mee om activiteiten te organiseren waar alle kinderen aan de keukentafel over vertellen!

Silvia

Mijn naam is Silvia Saunders, mama van Johnny (groep 1 Oost). Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij activiteiten op school, dus naast het klassenmoederschap ben ik nu ook een onderdeel van het fijne OR team. Ik zal mij inzetten in de Schoolreisjes commissie.

In mijn dagelijks leven ben ik naast mama van 3 ook yogadocent en maak ik muziek voor meditaties. Hier geef ik ook fijne concerten in genaamd; Klankreizen.