Meteen naar de inhoud

Nieuws september

Het nieuwe schooljaar van start!

Het nieuwe schooljaar is weer van start gegaan en zo ook de OR! De eerste vergadering zit er weer op. Alle commissies zijn verdeeld over de leden van locaties Oost en West en iedereen heeft er zin in! 

Updates vanuit de verschillende commissies 

Sinterklaas 
De voorbereiding voor het Sinterklaas feest start altijd vroeg in september. Dit is een feest waar veel tijd in wordt gestoken! De leden van de sint commissie komen een aantal keer bij elkaar om te vergaderen en te plannen. In de eerste succesvolle vergadering hebben zij de selectie van de cadeautjes bepaald. Dit betekent dat de kinderen alleen nog een keuze hieruit hoeven te maken. De volgende sint vergadering staat gepland over 3 weken en hierin wordt de versiering besproken en worden de Sint en pieten gekozen.

Ander nieuws

OR boekje
Er is de laatste maanden hard gewerkt aan het OR informatie boekje. In dit boekje worden alle activiteiten genoemd en werven wij actief extra hulpouders voor extra handen tijdens de organisatie! Tijdens de infomiddagen op locaties Oost en West worden deze boekjes uitgedeeld, maar een digitale variant is ook al beschikbaar via DEZE LINK.

Oud OR leden/nieuwe OR leden 
Aan het einde van het vorig schooljaar hebben we afscheid genomen van twee gewaardeerde OR leden, namelijk Yeliz en Edwin. Edwin is lange tijd actief geweest, ook als voorzitter en Suus heeft het stokje vanaf dit schooljaar van hem overgepakt.

Gelukkig konden we begin september ook weer welkom heten aan twee nieuwe leden van locatie West. Liza, moeder van Lou en Robin en Marjan, moeder van Belinda. We zijn erg blij met deze versterking! 
Het OR team is nu op volle kracht met 5 leden van West en 7 van Oost. Wil je weten wie wij zijn? Check onze koppies via DEZE PAGINA.

Heb je vragen? 
Laat het ons weten via mail, app of belletje via:
or@vriendenvandedijk.nl of 0645856789