Meteen naar de inhoud

Nieuws november

De feestdagen breken aan!

We zijn lekker van start en druk met de organisatie van de komende feestdagen. Ook zijn we bezig geweest om bij u onder de aandacht te komen.

Is dat gelukt? Wij hopen het in ieder geval, en geven u graag even een korte update van onze inspanningen.

De Ouderraad als team
We zijn gestart met 6 nieuwe leden, dus moesten elkaar echt wat beter leren kennen en dat is nog steeds in volle gang. Als je samen allerlei activiteiten organiseert is het wel zo fijn als je weet wat je aan elkaar hebt. We willen het graag goed doen en iedereen pakt daarin zijn deel. En dat voelt goed!

Ouderraad vergadering van dinsdag 11 oktober in het Blauwe Pand

Het innen van de Ouderbijdrage
Maarrrr…lekker van alles organiseren zonder budget is natuurlijk onmogelijk, dus we zijn gestart met onze oproep om de Ouderbijdrage te voldoen. Als het goed is heeft u daar een email van gekregen en wellicht heeft u ons gezien tijdens de infomiddagen en met een tafel op het schoolplein. Ondertussen merken we dat de eerste betalingen binnenkomen en dat is natuurlijk top!

"Team Schoolreisje" bij elkaar om de planning en aanpak te bespreken

En doorrrr…
Hoe verder? De komende tijd zult u meer van ons blijven zien. Het Sintfeest en Kerst komen er aan en ook zijn we andere projecten aan het opstarten waar we u over zullen blijven informeren. Met corona achter ons zijn de mogelijkheden weer eindeloos!

Heeft u vragen of tips? 
Wellicht heeft u nog aanvullende suggesties of tips na het lezen van deze info? Laat het ons weten via mail, app of belletje via:
or@vriendenvandedijk.nl of 0645856789