Meteen naar de inhoud

Nieuws juli

Terugblik & vooruit kijken

Pasen én de schoolreisjes zijn achter de rug en we zitten in de laatste weken voordat het schooljaar wordt afgerond. Vanuit de Ouderraad evalueren we ook hoe alles is gegaan: Wat ging goed? Wat kon beter? En hoe gaan we komend schooljaar organiseren?

De Ouderraad…iets voor jou?

Vrolijk Pasen!
Het was een vrolijk Pasen met het paasontbijt en natuurlijk het eieren zoeken.

Iedereen had thuis iets gemaakt en meegenomen om het ontbijt tot een feestje te maken! Heerlijk om na corona weer te mogen ontbijten met zelfgemaakte lekkernijen.

Iedere klas werd door de Paashaas mee naar buiten genomen. Zoeken naar de felgekleurde eieren die de moeders goed hadden verstopt. Allemaal blije kinderen!

Schoolreisje!
Na maanden voorbereiden, brainstormen, regelen, parken boeken zijn de drie schoolreizen achter de rug. Wat een feestje!

De kleuters gingen naar Sprookjeswonderland, met als absoluut hoogtepunt: de grote speeltuin! Ook het sprookjesbos was prachtig.
De onderbouw gingen naar het Linnaeushof in Bennebroek, met gelukkig droog weer en een heerlijke dag samen ravotten.

De middenbouw is naar Drievliet geweest, in Den Haag en genoot daar met volle teugen van alle attracties en het moois wat er allemaal te ontdekken was.

We hebben een hoop blije kinderen mogen spotten en de klaarstaande noodauto heeft niet hoeven uitrukken, dus daar zijn we erg blij mee.

Met de nieuwe hesjes aan was iedereen goed te zien, en gelukkig is alles goed gegaan in de organisatie.
Ook voor het volgend schooljaar begint de Schoolreiscommissie alweer met ideeën uitwerken voor het aankomende jaar. Heb je suggesties? Laat het weten!

PS: we hebben nog niet alle vrijwillige ouderbijdragen ontvangen. Wil jij de ouderbijdrage nog voldoen? Dat kan gemakkelijk via deze link.

Doe je mee?
Wil je ook deel uitmaken van een groep ouders die het schoolleven van de kinderen nog leuker en sprankelender maken? Dan hebben we goed nieuws! De Ouderraad is op zoek naar betrokken ouders om de Ouderraad te versterken.

Onze Ouderraad is een bruisende groep ouders die er samen voor zorgt dat de schooltijd van onze kinderen gevuld is met onvergetelijke momenten. Van gezellige themafeesten tot sportieve evenementen en spannende uitstapjes, we creëren een levendige en feestelijke sfeer op school. Maar om onze activiteiten nog verder uit te breiden en nog meer onvergetelijke herinneringen te creëren, hebben we versterking nodig.

Wat maakt de Ouderraad zo speciaal? Ten eerste heb je als lid de kans om nauw samen te werken met andere enthousiaste ouders en een hechte band op te bouwen. Samen zetten we onze creativiteit, energie en positieve vibes in om evenementen te organiseren waar onze kinderen volop van kunnen genieten.

Bovendien is de Ouderraad dé gelegenheid om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en je talenten verder te ontplooien. Of je nu wilt helpen bij de organisatie, de logistiek, de communicatie of het entertainment, er is altijd een rol die bij jou past. 

Dus, beste ouders, we hebben je hulp nodig! Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze school de plek is waar onze kinderen met plezier naartoe gaan en waar ze de leukste herinneringen aan overhouden. 

Interesse of vragen? Aarzel niet om contact met ons te leggen:
OR Leden Oost: Helen, Mira, Jaap, Marc, Stéphanie, Ischa, Jolijn en Silvia
OR leden West: Karin, Suus, Liza en Marc

App even via 0645856789 of stuur een mail aan penningmeester@obsdedijk.nl

PS: Meer weten over wie wij zijn? Check het HIER!

Vragen of tips? 
Wellicht heb je nog aanvullende suggesties of tips na het lezen van deze info? Laat het ons weten via mail, app of belletje via:
or@vriendenvandedijk.nl of 0645856789