Meteen naar de inhoud

Nieuws februari

De schoolreisjes komen er aan!

Wat kijken wij terug op 6 mooie maanden van het nieuwe schooljaar! In deze nieuwsbrief blikken we graag terug op de feestmaanden en doen we een oproep. Een belangrijke!

Korte terugblik
December stond in het teken van twee activiteiten: Sinterklaas & Kerst. We begonnen met een spectaculaire aankomst van de Sint per boot op De Dijk Oost. Alle kinderen vol verwachting langs de kade. Wat een mooi beeld was dat.

Ook was er een prachtige aankomst van Sint op West met Ozoklein. Dat maakte het verhaal compleet en was voor de kinderen een feest van herkenning!

Het schooljaar sloten we in stijl af met een prachtig Kerstfeest. De school was versierd, de kinderen zagen er mooi uit en namen allerlei lekkere hapjes mee. Iedereen enorm bedankt voor de tijd en energie. Zonder jullie hulp was het niet zo’n succes geweest. Wij waarderen dit enorm!

Schoolreisje!
De organisatie voor het schoolreisje is in volle gang. Alle bussen zijn geboekt en ook de plekken waar de kinderen heen gaan zijn vastgelegd. Die houden we uiteraard nog wel even geheim!

Alle aandacht gaat nu uit naar het kopen van hesjes voor de kleuters en het regelen van versnaperingen. We gaan voor dit laatste in gesprek met supermarkten. Zou geweldig zijn als zij dit kunnen sponsoren. Wordt vervolgd!

PS: wil jij de ouderbijdrage nog voldoen? Dat kan gemakkelijk via deze link.

Hoera, nieuwe leden!
Sinds een aantal weken heeft de OR versterking gekregen: Silvia en Jolijn (zie foto en informatie over ons team via deze link). Ook zij gaan met veel plezier aan de slag!

Helaas hebben we ook afscheid moeten nemen van Stella en Daniëlle. Namens de hele OR: ontzettend bedankt voor jullie inzet! Zowel Stella als Danielle hebben veel bijdragen afgelopen periode en dit is ontzettend fijn geweest. We nemen graag hun enthousiasme en creativiteit mee de komende jaren om het beste te halen uit de mogelijkheden die we hebben als Ouderraad!

Heeft u vragen of tips? 
Wellicht heeft u nog aanvullende suggesties of tips na het lezen van deze info? Laat het ons weten via mail, app of belletje via:
or@vriendenvandedijk.nl of 0645856789

Grz Karin, Helen, Mark, Jaap, Jolijn, Ischa, Stephanie, Mira, Liza, Silvia, Marjan en Suus