Meteen naar de inhoud

Nieuws december

Sint achter de rug en Kerst in aantocht

Sint én Kerst zijn in volle gang en achter de schermen is er een hoop geregeld om van beide een feestje te maken. Vanuit de Ouderraad even  een update.

Sint op school!
Dit jaar heeft iedereen, maar ook de sint commissie zijn best weer gedaan. We hebben pepernoten gebakken, koeken versierd, de ruimtes in beide scholen zijn mooi aangekleed in het sinterklaas thema en de cadeaus waren ruim van tevoren ingepakt met hulp van enkele ouders.

De rommelpieten zijn langs geweest en hebben het een en ander overhoop en door elkaar gehaald. Met ieders hulp is dit weer opgelost zodat het sinterklaasfeest op 5 december wederom een groot succes kon worden.

En wat was het een feest op 5 december bij beide locaties! 

Sint is aangekomen op West

Op locatie West liep pony oh-zo-klein met een kar met cadeautjes mee met de Sint en de pieten. Op locatie Oost kwam de Sint met zijn pieten en de cadeautjes aan met de boot! 

West
Oost

Kerst!
Direct na het sinterklaasfeest stond de kerst commissie met hulp van een aantal ouders in de startblokken om de school in kerstsfeer te toveren. Mooi geworden?

Koek & Zopie
Kerst vieren we natuurlijk met de kerstmaaltijd, maar ook met Koek & Zopie voor de ouders. 

Komt u ook wat lekkers nemen terwijl uw kind aan de kerstmaaltijd zit? De vuurkorf staat aan! Tot de 22ste! 

Heeft u vragen of tips? 
Wellicht heeft u nog aanvullende suggesties of tips na het lezen van deze info? Laat het ons weten via mail, app of belletje via:
or@vriendenvandedijk.nl of 0645856789